Tel: +90 (342) 335 18 77 - 78

BLOG

Gaziantep'te Yaşamaya Başlamak...


Oluşturulma: 01/01/1970
Yazar: Üniversiteli Kız Yurdu

Gaziantep'te Yaşamaya Başlamak...

Üniversite tercihlerini yapan birçok öğrenci tercih listesine Gaziantep'i yazdılar. Heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

 

Kimi öğrencilerimiz tam beklediği gibi  üniversitelerimizi kazandığını görecek, kimisi  de sürpriz bir şekilde şehrimize yerleştiğini öğrenecek…

Öğrencilerimizin hepsi için yeni soru işaretleri Gaziantep'te da başlayacakları yaşam konusunda oluşacaktır. Meslek edinme yolundaki rotanın açık bir şekilde belirlenmesine sevinen öğrencilerimiz bir de üniversiteli olma heyecanını yaşayacaklar.

 

Üniversiteli olmak toplumda bir birey olarak yola çıkmanın ilk adımlarını atmak demektir. Aileden uzakta kendi kararlarını veren, ihtiyaçlarını gideren, ekonomisini planlayan ve amaçlarına ulaşmak için program hazırlayan bir kişi olma yolunda ilk başta her şey kolay olmayabilir. Ancak öğrencilerimizin bu düşüncelerle strese girip, morallerini bozmalarına hiç gerek yok… Çünkü onları bu şehirde bekleyen, hayatlarını kolaylaştırmak isteyen profesyonel eğitimciler ve çeşitli meslek dallarından insanlar vardır.

 

Bizler  de Üniversiteli  Kız  Öğrenci  Yurdu  olarak  günlük  hayatınızda  ihtiyacınız  olan her  türlü konu  için  7/24  yanınızda  olacağız. Ailenizin  ilgi ve  sevgisinin  devamını  bizimle yaşayacaksınız. Bunun için  uzman bir kadromuz  bulunmaktadır. İdarecilerimizden, mutfak ekibimize; kat görevlilerimizden  güvenlik  ve  teknik  ekibimize kadar  herkes sizin istek ve ihtiyaçlarınızla ilgilenmek için canla  başla çalışmaktadır. Samimi ve sıcak ortamımız sizin buraya çabucak  alışmanızı ve  sizin burayı  sevmenizi  sağlayacaktır. Yurdumuzun  bir  aile  işletmesi  olması bizimle  tanıştığınız  andan  itibaren  bu havayı  yaşatacaktır. Bizler, yeni  tanışacağınız şehrimizin  tarihi, kültürel ve sosyal özelliklerini  size  tanıtmanın  yanı  sıra  Gaziantep'teki  yeni yaşamınıza  alışmanızda  yardımcı  olacağız  ve  size  rehberlik  edeceğiz.  

 

Ayrıca Gaziantep'te yaşayan insanların öğrencilere karşı olumlu tutumlarını, misafirperverliğini de unutmamak lazım. Halkımızın büyük çoğunluğu sizlerin sordukları her soruya mümkün olduğunca yardımcı olmak isteyecektir. İsteklerinizi yanıtsız bırakmayacaklardır. Gaziantep'te gelişmişliğin getirdiği çağdaş yaşam niteliklerine de sahiptir.

Şehrimizin doğası ve güzellikleri keşfedilecek birçok kapı aralıyor sizlere…

Aileniz ziyaretinize geldiğinde onları Gaziantep'in merkezindeki ve ilçelerindeki tarihi mekanlarına götürüp bir zaman yolculuğu yaptırabilir ya da doğal güzelliklerini keşfe çıkararak mutlu bir gün geçirebilirsiniz.   Ayrıca şehrimize özgü o kadar çok ürün bulunmaktadır ki eve giderken alacağınız ufak hediyeliklerle ailenizi sevindirebilirsiniz. Baklava,katmer,el dokuması, sepetler, bakır işleme ve ahşap oymacılık ürünleri ve daha sayamadığımız Osmanlı geleneklerinden kalan nice ürünün üretimi hala devam etmektedir ilimizde. Biz şehrimizi seviyoruz ve değerleriyle gurur duyuyoruz. Umarız ilimize geldiğinizde siz de böyle izlenimler elde edeceksiniz.

 Görüşmek dileğiyle, hoşçakalın…

 

Geri Dön